Blog

Bu Yılki En Popüler Blog Yazılarımız

Can Güvenliği Entegrasyon ve Tesis Yönetimi Haberler
26 Aralık 2017
Bu Yılki En Popüler Blog Yazılarımız

EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri

2017'nin sonuna doğru yaklaşırken geçmişe dönüp, bu yıl en çok ilginizi çeken, en çok merak ettiğiniz ve en çok okuduğunuz ilk 5 blog yazısını sizler için derledik. İşte 2017'de siz EEC Blog okurlarını bilgilendiren, düşündüren ve işletmelerinize fayda sağlayan blog yazıları.

  1. Yangın Algılama Sistemlerinize Hangi Sıklıkla Bakım Yaptırmalısınız?
    Satış Destek Müdürümüz Erol Erbiçer'in hazırladığı bu yazı, 2017'nin en çok okunan Blog'u oldu. Erbiçer yazısında "Bakım Nedir?", "Neden Bakıma İhtiyacım Var?" ve "Nasıl Bakım Yaptırmalıyım?" gibi soruları yanıtladı.

 

 

  1. Binalarda Isıtma ve Soğutma Otomasyonu
    Teknik Danışmanımız Mesut Papiroğlu, yazısında Merkezi, Bağımsız ve Hibrit HVAC Otomasyon Sistemlerini incelemişti.

 

 

  1. Neden Kombine Dedektör Seçmelisiniz?
    Mesut Papiroğlu, bir diğer yazısında kombine dedektörlerin nasıl hatalı alarmların önüne geçtiğini ve diğer dedektörlere göre üstünlüklerini kaleme almıştı.

 

 

  1. Acil Anons Sistem Tasarımında ve Uygulanmasında Dikkat Edilmesi Gereken Temel Noktalar
    Erol Erbiçer, bu çok okunan yazısında Genel Anons ve Acil Anons Sistemlerinin farklarından, konu ile ilgili kılavuz ve yönergelerden ve acil anons tasarımındaki 5 temel kriterden bahsetmişti.

 

 

  1. Bir Toplantı Odasında Olması Gerekenler
    Blog yazarımız Mesut Papiroğlu, bir toplantı odasında olması gerekenleri; ısıtma, soğutma, havalandırma otomasyonu, aydınlatma otomasyonu, toplantı ekipmanları otomasyonu ve toplantı yönetim otomasyonu başlıkları altında inceledi.

 

Merak ettiğiniz zayıf akım sistemleri konularını takip etmek için EEC Blog'u RSS ile okuyabileceğinizi unutmayın. Tüm okurlarımızın yeni yılını kutlar, başarılı, mutlu ve sağlıklı yeni bir yıl dileriz.