• Anasayfa
  • Blog
  • EEC Ege Bölge Müdürlüğü Tanıtım Toplantısı

Blog

EEC Ege Bölge Müdürlüğü Tanıtım Toplantısı

Haberler
27 Nisan 2017
EEC Ege Bölge Müdürlüğü Tanıtım Toplantısı

EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri

Ege Bölgesindeki çalışmalarımıza profesyonel bir ekiple hız kazandırmak amacıyla ABS Alarm firmasıyla işbirliği yaparak Ege Bölge Müdürlüğüne yeni bir soluk getirdik. Bu gelişmeyi, 21 Nisan Cuma akşamı Hilton İzmir’de İzmir ve çevresinden değerli iş ortaklarının katıldığı EEC Ege Bölge Müdürlüğü Tanıtım Toplantısında duyurduk.

Toplantının açılış konuşmasını yapan EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri Ege Bölge Müdürü Yavuz Alkan; “ABS Alarm halen aktif bir firma, bugüne kadar tamamladığımız projelerin garanti ve bakım gibi devam eden süreçlerinde müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. EEC ile geçmiş yıllarda yürüttüğümüz çözüm ortaklıklarına yeni bir boyut kazandırıp bundan sonra EEC Ege Bölge Müdürlüğü olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz” sözleriyle ABS Alarm ve EEC’nin işbirliği sürecini özetledi.

Yavuz Alkan sunumuna “YEST Yönetmeliği - Yapı Elektronik Sistemleri ve Tesisatlarına Ait Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği” hakkında kısaca bilgi vererek devam etti. Hatalı tesis edilen sistemlerin kısa sürede kullanılamaz hale geleceğini ve bir gün gerektiğinde çalışmayacağını vurgulayan Alkan, bunun can ve mal güvenliği konusunda çok önemli bir nokta olduğunu hatırlattı. 

Ardından, konuklara EEC’nin kurulduğu günden bu yana büyüme aşamalarını ve bunun kanıtı olan referans projeler hakkında bilgiyi EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayri Kartopu aktardı. Kartopu, Ege Bölge Müdürlüğündeki bu güzel gelişmeyi “Bu etkinlik ile birlikte; 35 yılı aşan deneyimimizi, Ege Bölge Müdürlüğümüzün güçlü kadrosu ile müşterilerimize daha hızlı ve etkin hizmetlerimizle yansıtacağımızı duyurma fırsatı bulduk” sözleriyle değerlendirdi. 

Toplantının son bölümünde EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Yanık; “Bina ve Tesislerde Kullanılan Elektronik Sistemlerin Seçimi ve Uygulamasında Yapılan Hatalar ve Çözüm Önerileri” konusundaki profesyonel birikiminden önemli notları dinleyicilerle paylaştı. Ciddi bir yangın atlatan işletmelerin %80’nin tekrar açılamadığının veya birkaç yıl içinde kapandığının altını çizen Yanık, farklı tip binalara aynı çözümün sunulmasından kaynaklı proje hatalarına ek olarak risk ve ihtiyaç analizine dayanmayan şartname ve keşiflerin de bütçeleri yükselten bir etken olduğundan bahsetti.  

Yapılarda elektronik sistemlerin riskleri azaltmak ve çalışma konforunu arttırmak olarak iki ana hedefle kurulduğunu söyleyen Haluk Yanık, bu iki ana amaca yönelik çalışmaların nasıl yürütülmesinin gerektiği hakkında kapsamlı bilgi verdi. Misafirlerin sunumlara yönelik sorularının cevaplanması sonrası toplantı kokteyl alanında keyifli bir sohbetle devam etti.