Blog

Güvenlik Sistemlerinin Uzaktan Kontrolü

Can Güvenliği Geçiş Kontrol ve Video Gözetim Entegrasyon ve Tesis Yönetimi
Engin Özer
01 Ağustos 2017
Güvenlik Sistemlerinin Uzaktan Kontrolü

İşletmenizin 7 gün 24 saat güvenli kalmasını sağlamak ve kendinizi daima rahat hissetmek istemez misiniz? İşletmenizde kimse yokken tüm alanları elektronik olarak izleyebilir, tüm elektronik sistemleri kontrol edebilirsiniz. Üstelik tek bir noktadan değil birçok yerden aynı anda izleme ve kontrol yapabilirsiniz.

 

Hangi Güvenlik Sistemlerini İzleyebilirim?

Elektronik Güvenlik Sistemleri, CCTV Sistemleri, Kartlı Geçiş Sistemleri, Alarm Sistemleri, Interkom Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri ve Bina Yönetim Sistemlerini kapsar. Bu sistemlerin biri ya da birkaçı ile değişik seviyelerde Elektronik Güvenlik Sistemleri kurulabilir. Bu tür sistemlerde her cihaz bir sensor görevi görür. Ses, hareket, cam kırılma, nem, duman, deprem, su, gaz vb. sensörler ortamı dinlemenizi sağlar. Gece görüşlü kameralar da izleme görevi görür. Kapı kilitleri, şifreli ve parmak izi kart okuyucuları, kontrol cihazları, giriş çıkış devreleri, video kayıt cihazları, sirenler, hoparlörler, mikrofonlar vb. ekipmanlar ise her şeyi uzaktan yönetmenizi sağlar.

İşletmenizin Güvenliğini İstediğiniz Yerden İzleyin ve Kontrol Edin!

Fiilen işletmenizde bulunmadan da birçok güvenlik bilgisine ulaşabilirsiniz. Örneğin CCTV kameraların görüntülerini cep telefonunuzdan izleyebilirsiniz. Hareketli kameralarınızı uzaktan kumanda edebilir sağa sola çevirip zoom yapabilirsiniz. Ayrıca kilitli durması gereken bir kapı açıldığında ya da açık kaldığında bildirim alabilirsiniz. Yangın, su basması, doğalgaz kaçağı vb. acil durumlarda bildirim alabilir, otomatik siren çaldırabilir ya da gerekli kurumlara ve kişilere otomatik bildirim yaptırabilirsiniz. Odaların sıcaklığı düştüğünde ya da yükseldiğinde klimaları otomatik çalıştırabilir ve bu durumu bilgi olarak alabilirsiniz. Tüm elektronik cihazları uzaktankapatabilir ya da açabilirsiniz. Cihazların tüm günlük yaptığı işleri, alarmları, videoları, sesleri vb. kendi üzerinde ya da internet üzerinde Cloud'da saklayabilirsiniz. Tüm bu sistemler entegre bir şekilde tek bir arayüzden izlenebilir ve kontrol edilebilir.