Endüstriyel Tesisler

Mercedes-Benz Türk Fabrika ve Yatırım Planlama Mühendisi EEC'yi anlattı

04 Aralık 2018
Mercedes-Benz Türk Fabrika ve Yatırım Planlama Mühendisi EEC'yi anlattı

Yangın algılama ve ihbar sistemleri gibi kritik sistemlerde önem verdiğimiz noktalar öncelikle ürün kalitesi, sistemin güvenilirliği ve sürekliliği.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. olarak EEC ile çalışmaya başlamamız yaklaşık on dört sene öncesine dayanıyor. Ben de bu sürenin yaklaşık on senesi boyunca yangın algılama ve ihbar sistemlerimizin gerek kurulumu gerekse işletme ve bakımı safhalarında EEC ile çalışma imkanı buldum.

EDWARDS Yangın Alarm Sistemleri »

Genel olarak firma ya da ürün seçimi konusunda tereddüt yaşadığımız hususlar olabiliyor. Yangın algılama ve ihbar sistemleri gibi kritik sistemlerde önem verdiğimiz noktalar öncelikle ürün kalitesi, sistemin güvenilirliği ve sürekliliği. Diğer bir konu satış sonrası hizmet. Öncelikli olarak bu konularda aradığımız minimum şartlar sağlandıktan sonra fiyat konusu gündeme geliyor. Ayrıca çalışacağımız firmaları belirlerken referanslarını da göz önünde bulunduruyoruz.  

Referanslarımız »

EEC ile çalıştığımız süre boyunca gerek kurulan sistemlerin sürekliliği, gerekse servis hizmetleri konusunda memnuniyetimiz üst seviyede oldu.

EEC ile çalıştığımız süre boyunca gerek kurulan sistemlerin sürekliliği, gerekse servis hizmetleri konusunda memnuniyetimiz üst seviyede oldu. Malzeme kalitesinin sistemlerin sürekliliğine katkısı ve herhangi bir sorun anında müdahale süresi ve çözme hızı beklentilerimizi karşıladı. Çalışanlarımızın ve tesisimizin güvenliği açısından baktığımızda, özellikle yangın algılama ve ihbar sistemi gibi kritik tesislerde bu hususlar bizim açımızdan oldukça önem taşıyor. EEC tarafından kurulan sistemin teknik açıdan en iyi yönünü belirtmek gerekirse, tesisimiz sürekli büyüdüğü için kurulan sistemin genişlemeye ve güncellemeye açık olması.

Kurduğumuz Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri»

Gerek duyduğumuzda iletişim kurmakta sorun yaşamamamız, iletişim kurduğumuz ilgililerin samimi ancak profesyonellik çerçevesindeki yaklaşımları ve ihtiyaçlarımızı anlama ve çözüm sunma konusunda gösterilen ilgi memnuniyetimizi canlı tuttu.

Hem malzeme temin hem de sistemin devreye alınması aşamalarında belirtilen sürelere uyulması, çözüm odaklı yaklaşım ve projelerin sorunsuz teslim edilmesi memnuniyetimizi belirtebileceğimiz diğer konular.

Yeni projelerde hem malzeme temin hem de sistemin devreye alınması aşamalarında belirtilen sürelere uyulması, çözüm odaklı yaklaşım ve projelerin sorunsuz teslim edilmesi memnuniyetimizi belirtebileceğimiz diğer konular.

Uzun yıllar boyunca süregelen karşılıklı memnuniyetle oluşan güven ortamı, EEC ile çalışmaya devam ederken tereddüt duymamamızın ve sadece hizmet aldığımız bir firmadan ziyade çözüm ortağımız olarak görmemizin ve tavsiye etmemizin en büyük sebebi.

Detaylı referans kitabımız için lütfen bize ulaşın

Bize Ulaşın