Endüstriyel Tesisler

Oyak Renault Risk Mühendisliği ve Yangın Grubu Sorumlusu ile EEC’yi konuştuk

17 Temmuz 2018
Oyak Renault Risk Mühendisliği ve Yangın Grubu Sorumlusu ile EEC’yi konuştuk

Oyak Renault’taki yangın algılama sistemleri EEC tarafından 1995’te kurulduğu için ilk satın alma aşamasında bulunmadım. Eklentilerin satın almasında bulundum.

Sistemin benim için en faydalı özelliği kafamın rahat olması.

Sistemin benim için en faydalı özelliği kafamın rahat olması. Bir yangın çıktığında dedektörün bunu algıladığını biliyorum. Kontrolleri yapıldığı için sistemin çalıştığından eminim. “Sistem çalışıyor mu?” gibi bir soru geldiğinde gönül rahatlığı ile “Sistemimiz çalışıyordu.” diye cevap verebiliyorum. Düzenli kontrolleri var, en ufak bir olayda çalışıyor. Sertifikasyonları var.

Yangın Alarm Sistemlerinize Hangi Sıklıkta Bakım Yaptırmalısınız? »

Diğer faydalı özellikleri hızlı, etkili ve güvenilir olması.

Bunun haricindeki diğer faydalı özellikleri hızlı, etkili ve güvenilir olması. Örneğin geçen gün mutfakta bir yangın başlangıcı vardı. İlk başta bir tane duman detektöründen alarm geldi. “Belki buhar gelmiştir.” dedik. Daha sonra hemen 1-2 sn. içinde, 1. 2. 3. 4.  detektörler de serileşti, durumu kesinleştiriyor. Çok kısa süre içinde hiçbir tereddüde mahal vermeden orada gerçek bir yangın olduğunu algıladık.

EDWARDS Yangın Alarm Sistemleri »

Bursa’da bize yakın çalışanın olması ve çağırdığımızda gelebilmesi bizim için avantajlı bir durum.

EEC’nin hizmetini de ürünlerini de tavsiye ediyoruz, her zaman ederiz de. Sadece tavsiye ettiğimiz firmalardan "Fiyatları yüksek." gibi olumsuz geri dönüşler alabiliyoruz. Ben EEC’yi tavsiye ediyorum çünkü benim için bu sistem güvenirliliğiyle ön planda.

EEC’ye ulaşma açısından çok memnunuz. Ne zaman arasak anında cevap alıyoruz. Özellikle Bursa’da bize yakın çalışanın olması ve çağırdığımızda gelebilmesi bizim için avantajlı bir durum. 

Ürünlerin özellikleri beklenti ve ihtiyaçlarımızı karşılamada yeterli. Algılama olarak baktığımızda duman detektörü ile yapamıyorsak ışın detektörüyle, o olmuyorsa VESDA ile bölgeye göre ürün seçimi yapıyoruz. EEC o konuda destek oluyor. Örneğin, boyahaneye bir solvent detektörü gerekiyordu. Odanın bir yerinde fazla yoğunluk var, diğer tarafında az yoğunluk var. En son VESDA’ya karar verdik. VESDA iki bölüme ayrılabiliyor. Bir tarafı daha hassas, öbür tarafı daha az hassas gibi. EEC’nin böyle yönlendirme şeklinde destekleri oluyor.

Xtralis VESDA Çok Hassas Hava Çekmeli Duman Algılama Sistemleri »

İşi teslim etme süresiyle ilgili olsun, satış personelinin yaklaşımı ve iletişimi ile ilgili olsun, EEC bize hiç sıkıntı yaşatmadı.

İşi teslim etme süresiyle ilgili olsun, satış personelinin yaklaşımı ve iletişimi ile ilgili olsun, EEC bize hiç sıkıntı yaşatmadı. Satış yöneticimiz bizi sürekli ziyaret ediyor. Teknik servise ihtiyacımız olduğunda kolay erişebiliyoruz. Gece gündüz aradığımızda telefon açılmasa bile mutlaka geri dönüş yapılıyor. Teknik servis ne zaman arasam hemen cevap vermiştir.

Kurduğumuz Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri »

Detaylı referans kitabımız için lütfen bize ulaşın

Bize Ulaşın