• Anasayfa
  • Blog
  • RFID-CCTV Entegrasyonu ile Geleneksel Kamera Sistemlerinin Ötesine Geçin

Blog

RFID-CCTV Entegrasyonu ile Geleneksel Kamera Sistemlerinin Ötesine Geçin

Geçiş Kontrol ve Video Gözetim Entegrasyon ve Tesis Yönetimi
Engin Özer
13 Mart 2018
RFID-CCTV Entegrasyonu ile Geleneksel Kamera Sistemlerinin Ötesine Geçin

Ürünlerinizin kaybolmasından korkuyor musunuz? Hırsızlıkları daha hızlı açığa çıkarmak ister misiniz? Değeri yüksek ürünlerinizin yerlerini görsel olarak doğrulayarak daima gözetim altında tutmak ister misiniz? Bir yere giren veya çıkan ürünlerin tüm seyahatleri boyunca çekilen videolarına ürün türünü veya seri numarasını girerek tek tuşla erişmek ister misiniz?

Herhangi bir ürün ya da ürün gurubunu yalnızca birkaç tıklamayla videosunu görebilmenize olanak sağlayan akıllı bir çözümle geleneksel ürün takip yöntemlerinin ötesine geçebilirsiniz.

RFID varlık izleme çözümünüze video ekleyerek ürünleriniz hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve bir ürünün RFID okuyucu tarafından okunan son durumunu ekranınızda görüntüleyebilirsiniz.

 

Radyo Frekansı ile Tanımlama (RFID) Teknolojisi Nedir?

Radyo Frekansı ile Tanımlama (RFID) teknolojisi, radyo frekansı kullanarak nesneleri tekil ve otomatik olarak tanıma yöntemidir. RFID, temel olarak bir etiket ve okuyucudan meydana gelir.

Yüksek çözünürlüklü CCTV kameralarınızla RFID verilerini birleştirerek, kayıpları daha hızlı araştırabilir, ürünleri daha etkili bir şekilde izleyebilir, yönetebilir ve işinizle ilgili daha önce göremediğiniz bilgilere erişebilirsiniz.

RFID-Video Entegrasyonu ile Envanter Yönetimi

Ürünleriniz dünyanın neresinde olursa olsun, güçlü kurumsal video yönetim araçlarından faydalanarak herhangi bir ürünün yerini anında saptayabilirsiniz. Gelişmiş bir entegrasyon, ağa bağlı bir konumdan aynı anda birden fazla yerde eş zamanlı olarak arama yapabilmenizi sağlar, böylece tüm dünyadaki mağazalarda veya depolarda neler olduğunu görebilirsiniz. RFID varlık izlemeyi yüksek tanımlı video gözetim ve akıllı yazılım uygulamalarıyla birleştirerek envanter yönetiminizi geliştirebilirsiniz.

Kurduğumuz CCTV ve Video Kontrol Sistemleri »

Kurduğumuz Kartlı Geçiş ve Güvenlik Sistemleri »