• Anasayfa
  • Blog
  • Sürekli Değişen Güvenlik İhtiyaçlarınızı Karşılamak İçin Lenel OnGuard 7.5

Blog

Sürekli Değişen Güvenlik İhtiyaçlarınızı Karşılamak İçin Lenel OnGuard 7.5

Geçiş Kontrol ve Video Gözetim Entegrasyon ve Tesis Yönetimi Haberler
Engin Özer
20 Ağustos 2019
Sürekli Değişen Güvenlik İhtiyaçlarınızı Karşılamak İçin Lenel OnGuard 7.5

Microsoft, Cisco vb. dünyanın en büyük şirketleri Güvenlik Sistemlerini Lenel ile kurmaktadır. Onguard 7.5, Lenel’in Entegre Güvenlik Yönetim Yazılımının en yeni sürümüdür. Lenel’in hizmet verdiği şirketler dünya çapında birden fazla konumda yayılmış durumda olduğu için rakiplerinin yapamadığı ülkeler arası yedekli dağıtık mimariyi başarı ile yönetir.

OnGuard 7.5, 7.4 sürümünün sunduğu yeniliklere ek olarak aşağıdaki özelliklere sahiptir.

Entegrasyon

Herhangi bir yangın, deprem, su baskını, terör, saldırı, izdiham veya benzer acil durumda ilgili bölgedeki tüm kilitlerin devre dışı kalması ve bir dizi senaryonun devreye girmesi gerekebilir.

Lenel yıllar boyunca kendi sattığı modelleri birbiriyle entegre etmiştir. Lenel bu API ile üreticilerin OnGuard için bir yazılım arayüzü geliştirmesine izin vermektedir. Lenel, OpenAccess Alliance Programı (OAAP) sayesinde kendine entegre olan tüm firmaların entegrasyonlarını fabrikasında test edip onaylamaktadır.

Güvenlik Kameraları ile İş Birliği

Kartlı geçiş sisteminin kurulu olduğu herhangi bir kapı zorla açıldığında ya da planlanandan daha uzun süre açık kaldıysa ya da herhangi bir detektörden yangın bilgisi geldiyse ya da asansör sisteminden arıza geldiyse, vb… sistem alarm üretmeli ve olay yerine en yakın kamera görüntüsü otomatik olarak ekrana gelmelidir.

OnGuard 7.5 kullanıcılarına uzaktan izleme, canlı izleme, kayıt izleme, haritadan izleme, alarm anı videosu izleme, alarm loglarından tek tıkla olay videosu izleme, ileri geri sarma vb. olanaklar sağlar. Lenel ayrıca, dünyanın en iyi Video Yönetim Yazılımı Milestone Systems ile ortaklığını geliştirmeye devam etmektedir.

Gelişmiş Bulut Tabanlı Yetenekler

OnGuard 7.5 Microsoft® Azure® bulut barındırma platformu desteğine sahiptir. OnGuard 7.5 bulutta dağıtıldığında sunucu donanımı gereksinimlerini ortadan kaldırır. Yazılım yüklemeleri, güncellemeler ve donanımsal riskler azaltılır.

OnGuard 7.5 aynı zamanda Microsoft Active Directory ve Microsoft SQL Server gibi iki kritik platform özelliğinden de faydalanabilmektedir.

Yeni Nesil Ziyaretçi Yönetimi Çözümü

Onguard 7.5 benzersiz bir deneyimi beraberinde sunmaktadır. Ziyaretçiler web üzerinden kendi ziyaretçi formlarını doldurabilmekte ve daha tesise girmeden bütün yetkilerini ve onaylarını alabilmektedir. Sadece resepsiyondaki Tablette bulunan alana imza atarak, onay verilmişse kendi yaka kartına erişebilmektedir. Benzer şekilde tesis çalışanları da misafirlerini kendi kendilerine kaydedebilmekte ve ziyaretçileri tesise geldiğinde beklemeden hareket etmelerine imkân sağlamaktadır.

Gelişmiş Siber Güvenlik

OnGuard 7.5, OpenID® Connect standardı ile OnGuard'a giriş yapan kullanıcılar için geniş bir kimlik doğrulama seçeneği sunan üçüncü taraf kimlik doğrulama çözümlerine destek vermektedir.

OnGuard 7.5 NIST (Kuzey Amerika Elektrik Güvenilirliği Kurumu) ve NERC (Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü) uyumlu şifre yönetimi ile İki Faktörlü Kimlik Doğrulamayı desteklemektedir. Single Sign On uyumludur.

LENEL Entegre Güvenlik Sistemleri Hakkında Detaylı Bilgi »