• Anasayfa
  • Blog
  • Lenel Entegre Güvenlik Sistemleri'nden Web Browser Destekli OnGuard 7.4 ve Yenilikleri

Blog

Lenel Entegre Güvenlik Sistemleri'nden Web Browser Destekli OnGuard 7.4 ve Yenilikleri

Geçiş Kontrol ve Video Gözetim
Engin Özer
17 Nisan 2018
Lenel Entegre Güvenlik Sistemleri'nden Web Browser Destekli OnGuard 7.4 ve Yenilikleri

OnGuard platformu birçok değişik zayıf akım sisteminin tek bir ara yüzden izlenmesini ve kontrol edilmesini sağlayan bir çatı yazılımdır. Modüllerinden biri çok gelişmiş bir Geçiş Kontrol Sistemi yazılımıdır. OnGuard 7.4 versiyonu ile, birçok kullanıcıya tarayıcı tabanlı bir deneyim sunmaya başlıyor. OnGuard kullanıcıları sadece bir bilgisayar veya tablet kullanarak Web tarayıcıları aracılığıyla hem alarm hem de kart yönetim platformuna erişebiliyor.

Onguard Yönetici Modülleri

OnGuard Watch: Lenel'in web erişimli ve kapsamlı sağlık monitörü sistem verilerini toplayan ve özelleştirilebilir, kullanıcı dostu panolarda görüntüleyen web tabanlı bir analiz aracıdır. Birden çok raporu taramak yerine, OnGuard Watch, kullanıcılarına sistemlerine ayrıntılı bir genel bakış sağlar, ihtiyaca göre detaylandırabilir.

OnGuard Policies: Erişim kontrolünün kritik öneme sahip olduğu hastaneler gibi uygulamalar için ideal olan OnGuard Policies, kullanıcıların Güvenlik politikalarını tanımlamasına ve OnGuard sistemindeki uyumlu olmayan erişim haklarını otomatik olarak düzeltmesine olanak tanır. OnGuard Policies kullanıldığında OnGuard sistemini izler ve tüm çalışanların uyumluluğunu otomatik olarak kontrol eder ve gerektiğinde erişim haklarını düzeltir.

Onguard Operatör Kullanıcı Ekranları

Onguard Console: Lenel Onguard Console ile tüm sistem kontrol edilebilir. Bu konsol Onguard'ın komuta merkezidir. Tüm sisteme erişip yönetebilir. Tamamen web tabanlıdır.

Güvenlik Sistemlerinin Uzaktan Kontrolü »

OnGuard Monitor: Alarmların izlenmesi ve onaylanmasına izin veren, kurulum gerektirmeyen alarm izleme ve yönetimi sağlar. Alarmları görüntüleme, alarm onaylama, donanım görüntüleme ve denetleme, kart sahiplerini doğrulama, ekranı özelleştirme, kullanıcı ayarlarını ve tercihlerini yönetme gibi yetenekleri vardır.

OnGuard Access Manager: Alarmların izlenmesi ve onaylanmasına izin veren, kurulum gerektirmeyen alarm izleme ve yönetimi sağlar. Alarmları görüntüleme, alarm onaylama, donanım görüntüleme ve denetleme, kart sahiplerini doğrulama, ekranı özelleştirme, kullanıcı ayarlarını ve tercihlerini yönetme gibi yetenekleri vardır.

Onguard Credentials: OnGuard Kimlik Bilgileri Modülü OnGuard kullanıcıları için, kullanıcıları ve erişim haklarını yönetmekten sorumlu olan esnek bir alternatif sunuyor. Sistemdeki kullanıcıları ekleme-çıkarma, erişim düzeyini belirleme, değiştirme ve yönetme için geliştirilmiştir. Tarayıcıdan fotoğraf çekme, fotoğraflı kullanıcı listeleri görüntüleme, özel aramalar oluşturup hızlı tablolar elde etme gibi yeteneklere sahiptir. OnGuard Kimlik Bilgileri Modülü, geleneksel OnGuard ID Kimlik Bilgileri Merkezi windows uygulamasına tarayıcı tabanlı bir alternatif sunar.

LENEL Entegre Güvenlik Sistemleri »

Bulut Tabanlı Güvenlik Sistemleri »

Lenel OnGuard 7.5 Sürümü Tanıtımı »