Blog

2018'deki En Popüler Blog Yazılarımız

Haberler
25 Aralık 2018
2018'deki En Popüler Blog Yazılarımız

2018'in sonuna doğru yaklaşırken, bu yıl en çok ilginizi çeken, en çok merak ettiğiniz ve en çok okuduğunuz ilk 5 blog yazısını sizler için derledik. İşte 2018'de siz EEC Blog okurlarını bilgilendiren, düşündüren ve işletmelerinize fayda sağlayan blog yazıları:

1. Oyak Renault Risk Mühendisliği ve Yangın Grubu Sorumlusu ile EEC’yi Konuştuk
1995'ten beri müşterimiz olan Oyak Renault ile çok verimli bir röportaj yaptık.



2. Koç Üniversitesi Hastanesi Elektrik Sorumlusu ile EEC'yi Konuştuk
Koç Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirdiğimiz röportajda EEC ile çalışmadan önceki kaygılarından, çalışmaya başladıktan sonra ise güvenini nasıl kazandığımızdan bahsettik.




3. Yangın Alarm Sistemlerinde Hatalı Alarmlar En Kolay Nasıl Önlenir?
AVEKA Satış ve Pazarlama Müdürü Bilgitay Çelik, bu yazısında hatalı alarmların nasıl önüne geçildiğini ve yangın algılama ve CCTV entegrasyonunu kaleme almıştı.




4. Akıllı Binalarda Asansör Yönetimi
Asansör yönetimi uygulanan binalarda hem yolcu taşınması optimize edilmekte hem de güvenlik üst seviyeye çıkarılmaktadır. Bu yazımızda asansörlerin yazılım ve güvenlik sistemleri entegrasyonuyla sağlanabilecek faydaları da vurgulamıştık.




5. Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri Yedek Güç Kaynakları Hatalı Uygulamaları
Mühendislik Departmanımız, yangın algılama ve acil anons sistemlerinde kullanılan yedek güç kaynakları (bataryalar) ile ilgili ülkemizde genel olarak yapılan hatalar ve yanlış alışkanlıkların önüne nasıl geçileceğini inceledi.



Merak ettiğiniz zayıf akım sistemleri konularını takip etmek için EEC Blog'u RSS ile okuyabileceğinizi unutmayın. Tüm okurlarımızın yeni yılını kutlar, başarılı, mutlu ve sağlıklı yeni bir yıl dileriz.