Blog

2019'daki En Popüler Blog Yazılarımız

Haberler
24 Aralık 2019
2019'daki En Popüler Blog Yazılarımız

2019'da en çok okunan EEC Blog yazılarını sizin için derledik. EEC Blog, yayın hayatının 3. senesinde sizlerden büyük ilgi görmeye devam etti. Teknik yazılarımızın yanı sıra, güncel haberlere de değindiğimiz 2019'da en çok okunan yazıların arasında Müşteri Deneyimi olarak adlandırdığımız röportajlarımız da yer aldı. İşte 2019'un en popüler EEC Blog yazıları:

Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk Yanık'ın TÜYAK Yangın Mühendisliği Dergisi Söyleşisinden: "EEC'nin kurulduğu günlerden günümüze..."
1982'de kurulan EEC, Haluk Yanık önderliğinde yangın korunum sektörünün lider firmaları arasına girmeyi başardıı. TÜYAK Başkanlığı da yapan Haluk Yanık, sektördeki gelişmeleri Yangın Mühendisliği Dergisiyle paylaştı. 


 

EN54-14: Yeni Kılavuzdaki Değişiklikler
Yangın algılama ve alarm sistemleri için planlama, tasarım, kurulum, devreye alma, kullanım ve bakımına yönelik kılavuz bilgiler içeren EN54-14, 2018'de güncellendi. TSE de bu standardı uzun adıyla ‘’TSE CEN/TS 54-14 Kasım 2018’’ Türk Standardı olarak kabul ederek İngilizce olarak yayınladı. Bu versiyon, 2008’den beri yürürlükte olan Türk Standardının yerine geçmiş oldu. İlker Canbaz, bir önceki versiyona göre göze çarpan temel değişiklikleri yazdı.

Adnan Menderes Havalimanı Elektronik Sistemler Müdürü EEC deneyimini anlattı.
EEC Blog'da yayınladığımız Müşteri Deneyimlerimiz 2019'da da hız kesmeden devam etti. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gerçekleştirdiğimiz röportajda, Elektronik Sistemler Müdürü, 2001'den beri süregelen EEC deneyimini anlattı ve "EEC’nin mühendislik geçmişine çok güvenirim." şeklinde konuştu.

 

Analog Kameraların Tarihçesi ve Avantajları
Analog kameralar yavaş yavaş teknolojik ömrünü tamamlayıp üretimden kalkmaya başlarken, analog CCTV sisteminizi en uygun şekilde Analog HD'ye yükseltmenin yolları ve avantajlarını anlattığımız Blog yazımız bu yılın en çok okunan yazıları arasına girdi.

Anadolu Efes Ankara Elektrik ve Elektronik Bakım Mühendisi EEC'yi anlattı
Bu yıl en çok okunan Müşteri Deneyimlerimiz arasında Anadolu Efes'in Ankara Fabrikasında gerçekleştirdiğimiz röportaj da yer aldı. EEC ile çalışmanın faydaları, sunduğu entegrasyon çözümleri, ürünlerinin kullanım kolaylığı röportajın öne çıkan konuları oldu. 

Tüm okurlarımızın yeni yılını kutlar, başarılı, mutlu ve sağlıklı yeni bir yıl dileriz.