Basın Bültenleri

EEC, ISAF Smart Buildings Konferansına sponsor olarak katıldı.

UTTMD Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği ve Marmara Fuarcılık tarafından düzenlenen ve EEC’nin sponsor olduğu ISAF Smart Buildings Konferansı, ISAF Smart Home Fuarı ile eşzamanlı olarak 19 Eylül 2015 Cumartesi günü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de gerçekleşti. Tesis Yönetimi konusundaki gelişmelerin ele alındığı konferansa Otel, AVM ve Tesis Müdürleri gibi pek çok önemli profesyonel ve sektör temsilcisi katıldı.

EEC, konferansta sektör profesyonellerini ve katılımcıları güncel teknolojiler ve entegrasyon çözümleri konusunda bilgilendirdi. Öğleden sonra saat 14:30'da başlayan oturumda EEC Kurumsal Satış Yöneticisi Can Güzel "Otel Oda Yönetim Sistemleri ve Entegrasyon Çözümleri" konusunda, EEC Kıdemli Satış Destek Uzmanı Mesut Papiroğlu da "Otellerde Akıllı Bina Otomasyon Çözümleri" konusunda firmamızın deneyimlerini ve çözüm seçeneklerini paylaştı.

Her yıl gerçekleştirilen ISAF Security Fuarı (19. Uluslararası Güvenlik ve RFID Fuarı) en son 2014 yılında 69 ülkeden yaklaşık 22.000 profesyonelin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu sene de fuar içerisinde Security, IT Security ve Smart Home konularında 3 ayrı fuar ve 3 ayrı konferans düzenlendi.

Fuarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Konferansla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Daha fazla bilgi ve görseller için:
Duygu Saygı
EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri
Faks: 0212 320 1636
E-posta: duygu.saygi@eec.com.tr

EEC Hakkında
EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri, orta ve büyük ölçekli yapılarda yangın, güvenlik, geçiş kontrol, kapalı devre televizyon ve bina otomasyon sistemlerinin üst düzey entegrasyonunda deneyimli bir zayıf akım sistemleri firmasıdır. EEC, 30 yılı aşkın bir süredir tasarım, uygulama ve satış sonrası hizmetleriyle müşterilerine komple çözümler sunmaktadır.

Daha ayrıntılı bilgi için »